Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-07@11:23:02 GMT

همه چیز درباره قبض تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۱۹۴۸۲

معاون بازاريابي و فروش ارتباطات سيار همراه اول گفت: خدمات مبتني بر محتوا نام جديد خدمات ارزش افزوده است كه با هماهنگي سازمان تنظيم مقررات راديويي عنوان آن تغيير كرد تا سوء تفاهم ها برای مشتركان برطرف شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، محمدمهدي عطوفی افزود: در خدمات مبتني بر محتوا دو دسته خدمت وجود دارد كه نخست خدمات آبونمان مشتركان است و دومين خدمت به نحوي خدمات دولت الكترونيك است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: خدماتي كه به صورت سرويسي است در سامانه #800* وجود دارد و همه مشتركان مي توانند سرويس ها را مشاهده و نسبت به فعال سازي يا غيرفعال سازي آنها اقدام كنند اما در خدمات دولت الكترونيك كه قسمتي از آن فعلا اجرايي شده مانند گرفتن خلافي خودرو و اعلام وضعيت گواهينامه چون موردي هستند براساس درخواست مشتركان ثبت مي شود و بنابراين در سامانه #800* ديده نمي شوند كه همين موضوع مورد اعتراض برخي مشتركان بود.
عطوفي از مشتركان همراه اول درخواست كرد در استفاده از اينگونه سرويس ها كه نوعا هزينه بر هستند دقت كافي داشته باشند تا سوء تفاهمي بوجود نيايد.
معاون بازاريابي و فروش ارتباطات سيار (همراه اول) افزود: رديف ديگري كه در قبض تلفن همراه مشتركان وجود دارد، ساير هزينه ها است كه در واقع مشتركان همراه اول در دفاتر يا سامانه هايي كه خدمت به آنها ارايه مي كنند دريافت مي شود به عنوان مثال سيم كارت مشترك مي سوزد و فرد براي تعويض به دفاتر خدمات همراه اول مراجعه مي كند. در اين خدمات دفاتر اجازه ندارند پولي از مشتركان دريافت كنند و مبالغ خدماتي مستقيما بر روي قبض افراد مي آيد.
وي درباره رديف ديگر قبوض تلفن همراه اول گفت: رديف بعدي درآمد عمومي دولت است كه اين رديف در سال 93 به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد كه به ازاي هر پيامكي كه مشتركان ارسال مي كنند مبلغ 10 ريال اضافه تر دريافت شود و به حساب دولت واريز گردد.
عطوفي تاكيد كرد: قبوض مشتركان كاملا شفاف است و همه اطلاعات مشتركان را از سال 73 در اختيار داريم بنابراين هر مشتركي كه نياز به رسيدگي و اعتراضي دارد قادريم بررسي كنيم و پاسخگوي همه مشتركان هستيم زيرا معتقديم حق با مشتري است.
وي گفت: سازمان تنظيم مقررات راديويي هم حساسيت هاي لازم را درخصوص عملكرد ما دارد و مواردي كه مطرح مي كنند براساس آن رسيدگي مي شود و به صورت مكتوب پاسخگو هستيم.
معاون بازاريابي و فروش ارتباطات سيار (همراه اول) در پاسخ به اين سوال كه چه پيامك هايي تبليغاتي و چه پيامك هايي غيرتبليغاتي هستند، پاسخ داد: پيامك هاي تبليغاتي معمولا از شماره هاي متفرقه براي مردم ارسال مي شود و هيچ هزينه اي هم براي مشتركان شارژ نمي كند. در سامانه #800* پيامك هايي كه جلوي آنها گرفته مي شود در واقع اين نوع پيامك ها هستند اما نوع دوم سرويس هايي هستند كه مشترك سرويس را عضو مي شود و براساس آن با يك سرشماره مشخص براي مشتركان ارسال مي شود كه آنها نوعا هزينه بر هستند كه مبلغ آنها نيز در پيامك مشخص شده است.
عطوفي گفت: در سامانه #800* اين توانمندي وجود دارد كه مشترك بتواند هر دوي اين پيامك ها را حذف كند اما نكته اي كه وجود دارد اين است كه يك دسته از پيامك هايي به تازگي براي مشتركان ارسال مي شود از طريق شماره تلفن هاي ثابت است كه كاملا قابل مشاهده نيز هستند اما متاسفانه فعلا هيچ دخل و تصرفي بر آنها نداريم چون به محتواي اين پيام ها دسترسي نداريم.
وي افزود: با اين همه شماره هاي متخلف براساس تدابير سازمان تنظيم و مقررات راديويي شناسايي و با متخلفان برخورد خواهد شد.
عطوفي درباره سرويس تماس بان كه برخي اعلام كرده اند هزينه بر است نيز گفت: اين سرويس از ساليان قبل در شبكه فعال بوده و يك سرويس رايگان براي مشتركان است و با اطمينان اعلام مي كنم كه هيچ هزينه اي بابت ارايه اين خدمت از مشتركان دريافت نمي شود.
وي افزود: تماس بان سرويسي است كه حتي در هنگام در دسترس نبودن و يا خاموش بودن تلفن همراه، مشترك از همه تماس هاي دريافتي خود مطلع خواهد شد.
معاون بازاريابي و فروش ارتباطات سيار همراه اول در ادامه درباره هزينه تغيير سيم كارت معمولي به يوسيم گفت: مشتركان براي تغيير سيم كارت خود به يوسيم در مراجعه به دفاتر خدمات هيچ هزينه اي نبايد پرداخت كنند و هزينه تغيير سيم كارت دائمي 7 هزار تومان و سيم كارت هاي اعتباري 5 هزار تومان است كه در سيم كارت هاي دائمي هزينه تغيير در قبوض مشخص و در سيم كارت هاي اعتباري از شارژ كسر مي شود.
عطوفي در پايان افزود: سامانه هاي همراه اول براي 18 ميليون و 500 هزار مشترك دائمي و بيش از 37 ميليون مشترك اعتباري خدمات ارايه مي كنند و در اين سامانه ها همه چيز به گونه اي پيش بيني شده كه هيچ حقي از مشتركان ضايع نشود. در اين حال سامانه هاي 9990 به عنوان مركز تماس همراه اول و سايت www.mci.ir در هر لحظه آماده دريافت نظرات و مشكلات و شكايات مردم است.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید