Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نتیجه بروز اختلال در اجرای عملیات صدور قبض جدید، امروز ۸۰۰ هزار مشترک پرمصرف همراه اول قبوض اشتباه دریافت کردند که این موضوع ساعاتی بعد از سوی اپراتور تصحیح و ارتباط قطع‌شده مشترکان برقرار شد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز برخی مشترکان همراه اول پیامکی دریافت کردند که از پر شدن سقف مجاز صورت حساب و قطع ارتباط آن‌ها خبر می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشترکان از مشترکان پرمصرف و دارای صورتحساب‌های بالا بودند و مشترکان عادی این پیامک را دریافت نکردند.

محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز ازجمله کسانی بود که این پیامک را دریافت کرده است. وی در توئیتی نوشت که از دریافت پیامک قبض نجومی همراه اول شوکه شده است که این موضوع را از سازمان تنظیم مقررات پیگیری کرده و همراه اول برای مشترکانی که درگیر این اشتباه شده بودند، پیام عذرخواهی فرستاده و خطوط قطع‌شده را وصل کرده است. جهرمی تعداد مشترکان درگیر این موضوع را ۸۰۰ هزار مشترک اعلام کرده است.

همچنین شاهین آرپناهی مدیر ارتباطات این اپراتور نیز علت بروز این اختلال را اجرای عملیات در صدور قبوض جدید دانسته که منجر به افزایش صورتحساب صادره و قطع خطوط برخی مشترکان شده است.

به گفته وی صورتحساب تصحیح شده به زودی از طریق پیامک برای مشتریان ارسال می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خطوط قطع شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی

مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان افزود: از ۴۱ هزار مجوز معتبر کاغذی موجود در هرمزگان، هفت هزار مجوز به الکترونیکی تبدیل شده است.

وی گفت: براساس قانون صاحبان همه مجوز‌های کاغذی باید مجوز الکترونیکی دریافت کنند و کسب وکار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی بدون مجوز محسوب می‌شوند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: در جزیره هرمز تمام کسب و کار‌ها مجوز الکترونیکی دریافت کرده اند و نخستین شهر بدون مجوز کاغذی در کشور نام گرفته است.

مهدی دسینه افزود: متقاضیان می‌توانند تا بیست و پنجم اردیبهشت ️بوسیله گوشی همراه خود و ورود کد شماره سریال کارت ملی، شناسه، کد صنفی و کد پستی محل کسب، در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • صدور قرار دستور موقت برای مربی تیم فوتسال
  • شرایط صدور دستور موقت
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!